Szolgáltatások » Ügyintézés

Amikor meghal egy szerettünk a legtöbbször tanácstalanok vagyunk. Erre nem lehet felkészülni, akkor sem, ha hosszú betegség után tesz pontot a halál családtagunk életére, és akkor sem, ha egy hirtelen halálesettel állunk szemben. Sokan azokra a környezetükben élő személyekre támaszkodnak, akik hasonló helyzetben voltak. De ez nem mindig a legjobb megoldás. A törvények és előírások mindig változnak, amiről a temetkezés berkein belül dolgozók tudnak a legpontosabb felvilágosítást adni.

A legjobb megoldás, ha befárad cégünk irodájába és nyugodt körülmények között átbeszéli munkatársunkkal az ilyenkor szükséges teendőket.
A minket felkereső ügyfelekkel egy megbízási dokumentumot írunk alá közösen, mely magába foglalja az elhunyt szállítását, kegyeleti ügyek intézését ( anyakönyv, Népegészségügy, temető, plébánia, rendkívüli halálesetnél rendőrség), hamvasztás és temetés lebonyolítását. Már az is egy jó indulási pont, ha telefonon érdeklődik a szükséges lépésekről.

Temetési szertartás teljes körű megszervezésével állunk vállalkozásunkat megkereső ügyfelek rendelkezésére. Szolgáltatási területünk a mohácsi temetők és a város vonzáskörzetének temetői, az ilyenkor felmerülő hivatali ügyintézéssel együtt. Abba az esetben is megvásárolhatja nálunk a koporsót és valamennyi kegyeleti kelléket, ha a temetés olyan településen történik meg, ahol kizárólagosággal rendelkezik a temetőfenntartó. Ilyenkor az elhunytat a megjelölt időpontban a temetőbe szállítjuk, a kiválasztott kellékekkel együtt adjuk át a temetést lebonyolító vállalkozásnak.