Szolgáltatások » Koporsós temetés

Hagyományos, koporsós temetési szertartás teljes körű megszervezésével állunk vállalkozásunkat megkereső ügyfelek rendelkezésére. Szolgáltatási területünk a mohácsi temetők és a város vonzáskörzetének temetői, az ilyenkor felmerülő hivatali ügyintézéssel együtt. Abba az esetben is megvásárolhatja nálunk a koporsót és valamennyi kegyeleti kelléket, ha a temetés olyan településen történik meg, ahol kizárólagosággal rendelkezik a temetőfenntartó. Ilyenkor az elhunytat a megjelölt időpontban a temetőbe szállítjuk, a kiválasztott kellékekkel együtt adjuk át a temetést lebonyolító vállalkozásnak.

Koporsó választékunkat úgy alakítottuk ki, hogy abból minden megbízónk tudjon választani az igényeinek és elképzeléseinek megfelelően. Megtalálható a kegyeleti termékek széles választéka az egyszerű és egyben kedvező árfekvésű, úgy nevezett laminált koporsótól a még megfizethető árú, tiszta fából készült hatszögletű koporsókon keresztül, az exkluzív megjelenésű koporsókig. Koporsóink teljes felszereltségűek. Bélés, kispárna és szemfedél tartozik hozzájuk, ezen kellékek a koporsó árában benne vannak nem kell külön választani.

Ha a temetés idejére a meglévő sírkövet elbontják, vagy új sírhelyet vásárol a hozzátartozó, célszerű a sírhelyet megjelölni. Ezt az elhunyt vallása szerint, sírjelző kereszttel vagy fejfával tehetjük meg. Ezen sírjelzőkre felkerül az elhunyt neve, születési és halálozási éve. Továbbá a koporsó oldalára,  felírjuk az elhunyt nevét és  éveinek számát. A koporsó tetejére a felekezeti hovatartozás szerinti vallási jelképet, vagy e virágból készült koporsódíszt helyezhetünk. Szükség esetén alkalmazhatunk úgynevezett rögfogót, ami a behantoláskor a koporsóra hulló föld dobogását csillapítja.

Manapság egy temetés komoly anyagi megterhelést jelent(het) a családoknak, így célszerű pontos árajánlatot kérni. Irodánkban tételes kimutatást kapnak a felmerülő költségekről, melyek a később kiállított számlán is a megrendelő lapnak megfelelően tűnnek fel.

Árainkról, központi irodánkban kaphatnak részletes felvilágosítást.