Partnereink

Karsol Kft. Nyíradony

A Karsol kft. másfél évtizeddel ezelőtt rakta le annak a vállalkozásnak az alapjait, amely az azóta eltelt időszakban Közép-Európa legnagyobb koporsó és kellékgyár cégévé nőtte ki magát.
Egy  100%-ig magyar tulajdonú vállalkozás, mely termékeivel 16 Európai országban van jelen.A Karsol termékek igazi védjegye a kiváló felület és az egyedi tervezésű design.

Emléktárgy Kft. Esztergom

A Emléktárgy Kft kegyeleti tárgyak gyártásával, és nagykereskedelmével foglalkozik. A vállalkozás 1990-ben alakult Pilisszentléleken. 1993-ban nagykereskedelmi telephelyét áthelyezte Esztergomba. Választékuk folyamatos megújulását külkereskedelmi kapcsolataik kiszélesítése teszi lehetővé. Európa számos országának kegyeleti tárgyait forgalmazzák (Lengyelország, Románia, Csehország, Olaszország, Franciaország, Anglia).

Právonal Kft.

Különleges Lengyelországból származó urnáival, kegyeleti kellékeivel egyre nagyobb teret hódítanak a magyarországi kegyeleti kellék piacon. A Swarovski kristályokkal díszített urnák mellet megtalálható kínálatukban, a fém, kő-kompozit, márvány, fa, gránit, réz urnák is, melynek kivitelezése páratlan.

Keramik Art Pécs

A cég Németországból indult, időközben magyar vállalkozássá vált. A cég székhelye Pécsen található. A cégvezető KernGyöngyi, férjével Kern Theoval, valamint a képzett szakembereikkel minden szempontból első osztályú termékek előállításán dolgoznak. Fő profiljuk a cserépkályhák és kandallók gyártása, de kínálatukban egyedi formatervezett urnák is találhatók.

Styx Kerámia Urna Győr